De keuring bij u thuis

Waar Mediot Rijbewijskeuringen bekend om staat is dat we alleen huisbezoeken afleggen. We begrijpen dat sommige mensen het spannend vinden een onbekend persoon, in dit geval een arts, in huis binnen te laten; zeker in deze huidige tijd, helaas. We doen er alles aan om uw vertrouwen in ons te winnen en te houden, door u te wijzen op de volgende controlemogelijkheden:

 • Reviews van andere klanten
  Klik op de volgende link: Google reviews. Hier kunt u via Google, een totaalscore en reacties van klanten zien die we niet kunnen aanpassen, veranderen of verwijderen. Let ook op hoeveel reviews er zijn geschreven. Op het moment van schrijven (juni 2020) hebben we een score van 4.9 van 5! (29 reviews)
 • Contact met de desbetreffende arts
  U mag altijd vragen of de betreffende arts even contact met u op neemt als dat u meer vertrouwen geeft. Beantwoord als u dit wilt eenvoudig op de mail die u krijgt, direct na het maken van de afspraak. Of belt u met 085 047 03 67
 • Visitekaartje met BIG nummer
  De arts kan voordat hij of zij bij u binnenkomt een visitekaartje tonen met naam en BIG-registratienummer als u daarom vraagt. Dit zijn dezelfde naam en BIG-registratienummer als u per mail van ons heeft ontvangen. 
 • Uw afspraaknummer verifiëren
  Uw unieke referentienummer die u in de bevestigingsmail ontvangen heeft, is ook bij de arts bekend. Ook dit kunt u controleren voordat de arts bij u binnenkomt.
 • Compagnon
  Verder juichen we het toe als een van uw buren, een vriend(in) of uw partner bij de keuring aanwezig is. Zo kunnen meerdere mensen de uitvoering van ons werk zien en een positief woord verspreiden. Een win-win situatie!

 

 

We denken zo alles te hebben gedaan om eventuele twijfel bij u weg te nemen. Mocht u meer tips hebben laat het ons weten.