Samenwerken met Mediot Rijbewijskeuringen


Bent u BIG-geregistreerd arts? En beschikbaar als ZZP-er voor een aantal dagdelen of avonden per week? Dan willen wij graag met u samenwerken. Wij zoeken artsen die lokaal rijbewijskeuringen B/E willen doen om samen een zo groot mogelijk gebied van Nederland te beslaan. 

 

Wat vragen wij:

Een sociaal vaardige en capabele  BIG-geregistreerd arts, die goed zelfstandig functioneert maar ook meedenkt met onze onderneming om van ons en uw eigen cliënten-populatie een succes te maken. Een arts die onze befaamde kwaliteit en noodzakelijke persoonlijke benadering in een hoog vaandel heeft staan. Ervaringen met soortgelijke keuringen is een pré.

 

Wat bieden wij:

Leuk en door cliënten erg gewaardeerd werk en alle vrijheid om uw eigen uren in te plannen. Wat is er fijner om uw werk af te wisselen met iets heel anders. Tevens is het een goede bijverdienste. U werkt als ZZP-er en u heeft dus veel vrijheid in uw eigen gebied van opereren. Wij werken normaliter op locatie van de cliënt, echter alle goed ingerichte en bereikbare locaties zijn geschikt.  Wij zorgen voor de organisatie, administratie en marketing. Kom ons versterken en samen maken we het een succes!

 

Aarzel niet en neem nu contact op!