Ervaringen van klanten


 

 

Ik ben goed geholpen door de keuring en ik ben erg tevreden over de werkwijze. De keuringsarts was erg vriendelijk. Hij heeft mij erg goed geholpen. 

Jan v. B., 77 jaar uit Utrecht 

 

 

Ik ben zeer tevreden met de keuring zoals die bij mij thuis is gedaan.

H. Jansen uit Houten

 

 

Mijn ervaring met de keuringsarts is zeer positief ,accuraat ter zake kundig en snel .een aanrader !!

Gerard J., 74 jaar uit Utrecht

 

 

Een keuringsarts die weet waar hij mee bezig is. Een aanrader om u thuis te laten keuren door Mediot. De arts die mij keurde geef ik een TIEN.

Nic G., 79 jaar uit Utrecht

 

 

Keuring verliep vlot, accuraat, naar volle tevredenheid. Was prettig en handig op deze manier geholpen te worden. 

David J., 79 jaar uit Utrecht 


Iedereen heel erg bedankt voor de prettige reacties...

Helaas is een ervaring achterlaten via deze site is niet meer mogelijk, onze excuses hiervoor. De handmatige plaatsing in omslachtig om bij te houden. Daarnaast is het een minder betrouwbare manier. In plaats daarvan verwijzen we u door naar Google Reviews.

Via het reviewsysteem van Google wordt  direct een gemiddelde score berekend goed zichtbaar in de zoekresultaten. Ook wordt hierdoor voor een belangrijk deel bepaald hoe hoog in de lijst een bedrijf komt in een zoekopdracht. Als u op het onderstaande logo klikt, wordt u doorgestuurd. Alvast bedankt!


U dient hiervoor met uw Google account ingelogd te zijn.